Alle kaarten — in de Aanbieding

Vergelijk alle Nederlandse prepaid en creditcards op prijzen en voorwaardes. Maak gebruik van onze filters en vergelijker, en kies een kaart dat goed aansluit op jouw behoeftes.

Wij hebben voor jou alle prijzen en voorwaardes op een rij gezet.
Credit cards

Geef een prepaid creditcard cadeau

Gaat je vriend of vriendin op reis? Dan is een prepaid creditcard een perfect cadeau!

Is je broer, zus, vriend, vriendin, neef of nicht 18 geworden? Geef haar een creditcard cadeau!

Een passende creditcard voor elk type persoon

Een passende creditcard voor elk type persoon

Creditcards voor gezinnen, studenten, duurzame ondernemers, bedrijven, corporaties, frequente reizigers, pioniers, zakenreizigers, levensgenieters, vakantievoorbereiders, BKR geregistreerde burgers, flying blue, airmiles en membership rewards punten spaarders, en tieners.

Creditcard mogelijkheden

  • In principe is elke creditcard afgestemd op een bepaalde doelgroep. Daarom hebben wij een aantal groepen samengesteld om het je makkelijker te maken.

    Reis je vaak, kies dan frequente reizigers. Ben je lekker miliebewust bezig? Dan is de duurzaame groep wat voor jou! Ben je opzoek naar een credit card voor het hele gezin? Kies dan familie.

    Wij hebben het voorwerk gedaan. Enige wat jij nog hoeft te doen is de best passende creditcard uitkiezen met de laagste kosten. Zit je met keuzestress? Dan kan je nog altijd terugvallen op onze Selectie: beste creditcards

  • Aanbieders zijn instellingen zoals banken, kredietverenigingen, bouwkassen of zelfs winkeliers die een kredietlijn aan consumenten verstrekken door middel van een betaalkaart.

    In Nederland worden veel van de aangeboden creditcards door de International Credit Card Services, of kortweg ICS, verstrekt. De Visa en Mastercards zijn dus geen creditcard aanbieders maar creditcard netwerken

    Creditcards die bijvoorbeeld via een bank worden aangeboden worden ook wel bankafhankelijke creditcards genoemd. De ICS ook wel bankonafhankelijke creditcards.

    De American Express verstrekt haar eigen eigen creditcards. Dus terwijl de Visa en Mastercards als netwerken moet worden beschouwd, geldt dat American Express als zowel het netwerk als aanbieder beschouwd kan worden.

  • In Nederland zijn er 3 creditcard netwerken van wereldklasse. Elk met zijn eigen voordeel.

    De Visa staat bekend om wereldwijd de meest geaccepteerde credit card. De Mastercard, is over het algemeen iets goedkoper, met voldoende acceptatie. Hierdoor biedt de Mastercard voor een grote groep een voordelige mogelijkheid.

    De American Express wordt iets minder geaccepteerd maar biedt verschillende andere voordelen. Zo kent de American Express met hun charge cards bijvoorbeeld geen vooraf ingestelde bestedingslimieten. De limieten zijn afgestemd op factoren zoals jouw uitganves en kredietwaardigheid waardoor je met je kaart uiteindelijk alle mogelijke uitgaves kan doen.

    Mocht je nog meer willen weten. Lees dan onze uitgebreide artikel over deze drie netwerken

  • Over het algemeen heeft een creditcard geen BKR registratie als geldt dat het volledig uitgegeven bedrag binnen een vast gestelde termijn wordt terugbetaald

    Voor creditcards waar dit niet het geval is, zoals bij creditcard met gespreid betaalmogelijkheid, dan wordt de klant wel geregistreerd bij de BKR.

    Mocht je met gespreid betalen verhinderd zijn door de BKR registratie, zoals bij het kopen van een huis, dan kan je dit oplossen door het openstaand bedrag af te betalen, en gespreid betalen te deactiveren. Dit is meestal binnen enkele dagen geregeld

    Een BKR toetsing integendeel is het controleren, bij de aanvraag van een creditcard, of je niet geregistreerd staat bij de BKR. Mocht je niet een aanmerking komen voor een credit card wegens BKR, dan is een prepaid card zoals de VISA GO Card een goede optie.

  • Er zijn verschillende types of varianten van de creditcard. Zo heb je ook de charge card, prepaid card, virtual cards en crypto currency of crypto kaarten.

    Ben je specifiek naar een type kaart opzoek? Gebruik dan de Type filter.

  • Er zijn veel creditcards waar je kan genieten van extra opties waardoor je creditcard meer biedt dan alleen een internationale betaalmiddel.

    Met opties zoals Airmiles en Flying Blue-programma's verzamel je punten die je kunt inwisselen voor vluchten, hotelovernachtingen en andere reisvoordelen. Luchthaven privileges is ook een veelgevraagd voordeel van creditcards. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van luchthaven lounge-toegang, voorrang bij de veiligheidscontrole en gratis bagageopslag.

    Verder bieden sommige creditcard aanbieders de mogelijkheid om gespreid te betalen, waarmee je je aankopen over meerdere maanden kunt uitsmeren. Hierdoor hoef je je geld in één keer uit te geven en kun je je uitgaven beter beheren.

    De meest belangrijke mogelijkheden hebben wij voor jou gesorteerd onder Opties

  • Creditcards hebben vaak vaste kosten die zowel maandelijks als jaarlijks kunnen zijn. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het kiezen van een creditcard en om ervoor te zorgen dat je begrijpt wat je betaalt en waarvoor. Vergelijk de verschillende opties met de beschikbare filters de creditcard te vinden die het beste bij je financiële situatie past.

  • De meeste creditcards bieden reisverzekeringen, zoals dekking voor onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Dit kan bijvoorbeeld zijn dekking voor verlies of diefstal van bagage, annulering van de reis en medische nooddiensten.

    Sommige creditcards bieden ook extra bescherming, zoals dekking voor vertraging van vluchten of overboeking van hotels. Het is belangrijk om de voorwaarden en dekking van de verzekering te begrijpen voordat je op reis gaat, zodat je weet wat er precies wordt gedekt en wat je moet doen in geval van nood.

    Door de juiste reisverzekering uit te kiezen via je creditcard, kun je gerust op reis gaan met bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen en kosten.

    Er zijn meer dan honderd varianten van verzekeringen. Daarom zijn de aangeboden reisverzekeringen onderverdeeld in verschillende groepen om het u makkelijk te maken.

Een passende creditcard in 3 stappen

Keuzes filtreren

Er zijn ontzettend veel keuzes. Hoe maak je dan je keuze? Bepaal eerst wat je echt nodig hebt.

Heb je bijvoorbeeld een reisverzekering nodig? Of ben je opzoek naar een prepaid card als verjaardagscadeau? Maak gebruik van de filters om de resultaten te verfijnen.

Vergelijken

Voer indien nodig een uitgebreide vergelijking uit door je keuzes met elkaar te vergelijken met vergelijk deze creditcard. Vergelijk de verschillen.

De verschillen bepaalt het prijsverschil. Zijn er voor jouw geen belangrijke verschillen? Ga dan voor de creditcard met de laagste premie.

Aanvragen

Je hebt je keuze gemaakt! Klik op de Aanvraag knop om direct je creditcard aan te vragen. Controleer nog altijd de voorwaardes van de aanbieder.

Selecteer minimaal 2 creditcards